Raita online

Mitä uutisia Raita?

Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Pohjanmaalla. Suomessa valmistetut naistenvaatteet -listaus julkaistiin ensimmäisen kerran henkilökohtaisessa Kohtisuurta Unelmaa -blogissani joulukuussa Jatkossa se päivittyy ensisijaisesti Maammekaupan blogissa.

Kurkkaa seuraavaksi Maammekaupan Suomessa valmistetut naistenvaatteet -valikoima. Sirpan Kotikutomo Oy Orimattila kutoo aikuisille ja lapsille merinovillaisia housuja, ompelee housuja ja hameita. Housut ovat sopivan pituiset t√§llaiselle alle senttiselle. Ilmeisesti k√§y tapahtumissa, markkinoilla ja toreilla. √Ąidilt√§ tytt√§relle siirtynyt yritys. Yrityksell√§ ei taida olla kotisivuja? Valitettavasti en ainakaan l√∂yt√§nyt. Oikaisethan, mik√§li olen v√§√§r√§ss√§!

Mahtavaa, että Suomessa on näin paljon vaate-valmistajia. Hintaluokatkin vaihtelevat ja eri materiaaleja löytyy paljon. Listalta puuttuu ainakin Saaga design ja Kikapi, myös Pikkuset valmistaa ainakin legginsejä naisille.

KURSSI: J√§k√§l√∂itymisihosairaus, aikuiset naiset‚Äč, Espoo

Varmasti muitakin on, mutta vinkkaan, jos osuu vastaan. Pahoittelut, että vastaaminen on jäänyt. Tosi kiva ja hyödyllinen listaus, kiitos siitä! Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten.

Tuotteet omassa varastossa tilaukset toimitetaan Laitilan myymälästämme. Arkisin ennen klo tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Joustavat maksutavat Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa. Meillä voit maksaa turvallisesti verkkopankkimaksutavoilla, mobiililla, kortilla, laskulla tai osissa kotimaisen Visma Pay maksupalvelun kautta. Käytössäsi on myös Klarnan kätevät maksutavat.

Toimitushintamme kotimaahan alk. Nouto Laitilasta aina ilmainen! Maammekaupan myymälä Vihtorinkatu 6. Lähetämme tilauksesi arkipäivän kuluessa, jollei tuotetiedoissa ole muuta mainittu.

50 ja älyttömän upea - nämä naiset inspiroivat meitä pitämään parempaa huolta itsestämme

Mahdolliset palautukset k√§sittelemme aina ilman lis√§kuluja! Jarkko Knuutila 22 helmikuun, 15 kommenttia. Suomessa valmistetut naistenvaatteet ‚ÄĒ Lista kotimaisista valmistajista. Eth√§n ep√§r√∂in vinkata, jos tied√§t jonkin tuotemerkin, joka listalta mielest√§si puuttuu‚Ķ Ai niin. Suomessa valmistetut naistenvaatteet valmistajat: Aleksiina Design, Tampere , mekot, paidat, tunikat. Anneli Keinonen, Sastamala hameet, paidat, tunikat Anneli Keinonen on suunnitellut ja valmistanut jo yli kolmenkymmenenviiden vuoden ajan vaatteita omalla tyylill√§√§n.

Antinmerja, Sodankyl√§ ponchot Lappiaiheisia vaatteita Sodankyl√§st√§. Ar by Anna Ruohonen, Helsinki hameet, housut, mekot, paidat Anna Ruohosen tavoite on tuoda kauneutta arkeen eettisesti tuotetuilla, istuvilla, laadukkailla vaatteilla. ArcticQueen¬ģ, Ivalo liivit, mekot, paidat, ponchot, takit, tunikat, viitat ArcticQueen¬ģ on kunnianosoitus pohjoisen naisille.

Ateljee Kaisa Turtiainen, Savonlinna paidat, tunikat Värikkäitä käsintehtyjä vaatteita, valmistettu rakkaudella Savonlinnassa. Aurora Collection, Helsinki juhlapuvut Aurora -juhlapukumalliston kaikki puvut ovat Aurora Raiskisen suunnittelemia ja ne valmistetaan kotimaisena työnä Helsingin Töölössä.

Aurora Sofia, Helsinki mekot Aurora Sofia on suomalainen, vuonna lanseerattu vaate- ja asustebrändi, joka syntyi suunnittelija Jenni Nilssonin tarpeesta toteuttaa omaa muotokieltä ja tarjota kuluttajille laadukkaista materiaaleista Suomessa käsityönä valmistettuja vaatteita ja asusteita.

Belle Modeste, Helsinki korsetit Belle Modeste valmistaa mittatilauskorsetteja sekä tilauksesta myös juhlapukuja. Biancaneve, Tampere housut, legginsit, paidat, shortsit, takit, topit Biancaneve valmistaa tyylikkäitä design-urheiluvaatteita, joissa jokainen nainen tuntee olonsa itsevarmaksi salilla ja sen ulkopuolella. Boutique Heeben, Turku hameet, housut, jakut, liivit, mekot, takit, tunikat Boutique Heeben on hurmaavan värikäs 35 -vuotias vaateliike, jonka kaikki tuotteet Eija Kuunjoki suunnittelee, värjää ja leikkaa puuvillasta, pellavasta tai hampusta.

Buffo-asut, Kuopio housut, paidat, tunikat Buffo-asut suunnittelee, valmistaa ja myy iloisen mielen trikooneulosvaatteita kaikein ikäisille ja -kokoisille asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Carla Country Cottage, Tuusula hameet, mekot, neuleet, viitat Carla Country Cottage -mallisto on wanhan ajan tunnelmaa, menneen ajan nostalgiaa, pehmeiden värien, pienten yksityiskohtien ja kirjailun lumoa sekä vaatimattomuuden suloisuutta.

Cocoon, Lahti housut, mekot, paidat, takit Cocoon on lahtelaisen vaatesuunnittelijan ja yrittäjän Riikka Flinkin naistenvaatemallisto, jonka kaikki vaatteet on eettisesti ilolla ja ammattitaidolla Lahdessa valmistettuja! Dama Design, Turku jakut, mekot, puserot, tunikat Laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistetut vaatteet aikuisille naisille, jotka arvostavat kotimaista valmistusta, kestävää kehitystä ja yksilöllisyyttä.

Design Anu Pylsy, Joutsa hameet, housut, mekot, paidat, ponchot Design Pylsyn korkealaatuiset tuotteet syntyvät Keski-Suomessa Joutsassa, vanhalla kyläkoululla. Design Elisa Muhonen, Hollola neulepaidat- ja takit, ponchot Elisa Muhonen suunnittelee, kaavoittaa ja neuloo tuotteensa työhuoneellaan Hollolassa. Ehta-vaatteet, Varkaus legginsit, mekot, paidat, tunikat Ehta-merkin arkivaatteet naisille ja lapsille.

Eila Helen, Kokkola jakut, mekot Kokkolassa jo 35 vuotta toiminut perinteikäs naistenvaatevalmistaja.

Suosituimmat asiasanat

ElinaWee, Uusikaupunki hameet, housut, mekot, paidat, tunikat Iloisia vaatteita aikuisille ja lapsille. Ellunhuopa, Nilsiä liivit, viitat Ellunhuopa on vuonna perustettu yritys, joka valmistaa tuotteensa alusta lähtien käyttäen erilaisia valmistustekniikoita. Emmalotta Design, Kokkola hameet, mekot, paidat Emmalotta Design on Kokkolassa sijaitseva vaatetusalan yritys, jonka on perustanut Emma Kurtén syksyllä ErgoMode, Outokumpu pyörätuolivaatteet ErgoModen erityismitoitettu pyörätuolivaatemallisto sisältää helppokäyttöisiä vaatteita kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin ja sääolosuhteisiin.

Excuse My BonBon, Kuopio hameet, jakut, mekot, puserot, takit, tunikat Excuse My BonBon on verkkokauppa kurvikkaille naisille, jotka ovat onnellisesti kokoa FinnLea, Toijala hameet, housut, huivi-, pallo- ja puseroviitat, tunikat Laadukkaita kotimaisia avainlipputuotteita.

Green House Wear, Lempäälä hameet, housut, hupparit, legginsit, mekot, paidat Green House Wear on kaikkien pitkien naisten vaatekauppa, josta löytyy tosin kotimaisia vaatteita myös lyhyemmille naisille.

Harajuku, Kemi hameet, housut, keepit, mekot, takit Harajuku on kemiläinen yritys, jonka nimen takaa löytyy laadukkaita kotimaisia vaatteita suunnitteleva ja käsityönä valmistava ompelijatar Aila Virtanen. Heliko, Siilinjärvi jakut, mekot, takit Ompelimo HeliKon Heleganssi- kierrätysfarkku mallisto syntyi rakkaudesta farkkuihin. Helvie, Vaajakoski hameet, liivit, paidat, ponchot Helvie on Jyväskylän Vaajakoskella toimiva yhden naisen yritys.

Hieno Hilma, Helsinki mekot Hieno Hilma värjää, painaa, kirjoo, aplikoi sekä yhdistelee ennakkoluulottomasti erilaisia materiaaleja ja tekniikoita. Hujaus, Vantaa asusteet, imetysvaatteet, imetyskorut, legginsit, mekot Hujaus suunnittelee ja valmistaa mm.

Hurmås, Säkylä neulemekot, neulepaidat Hurmås valmistaa hyvän mielen neuledesignia puhtaista, konepestävistä luonnonmateriaaleista. IhanaSopu, Vantaa mekot, tunikat Piia Partanen suunnittelee ja valmistaa yhdessä hyvin yhteistyökumppaneidensa kanssa laadukkaita vaatteita sekä asusteita laatutietoisille ja kotimaista käsityötä arvostaville. Ilomar, Hyvinkää takit Ilomar on Hyvinkäällä toimiva yritys, joka valmistaa vaatteita tavallisille Suomalaisille naisille käytöstä jo poistuneista tekstiileistä.

Jaana Huhtanen Design, Hämeenlinna neulepaidat ja -asusteet Jaana Huhtanen Design on vuonna perustettu hämeenlinnalainen neulealan yritys, joka palvelee neulesuunnittelun ja -valmistuksen saralla eri tavoin.

Jocca Fashion, Juva cabrit, hameet, housut, jakut, paidat, tunikat Jocca Fashion suunnittelee, kaavoittaa ja valmistaa Mille ja Taika mallistoja, jotka ovat tarkoitettu nuorekkaasti pukeutuville aikuisille naisille neljään eri vuodenaikaan.

Kaino, Säkylä legginsit, mekot, neuletakit, paidat, tunikat KAINO on suomalainen perustettu ekologinen ja eettinen neulemerkki, joka valmistaa korkealuokkaisia ja tunnistettavia neulevaatteita ja -asusteita. Karrax, Laitila nahkahousut, nahkaliivit, nahkatakit Nahkavaatteiden erikoisliike Karrax perustettiin vuonna Laitilaan ja kaikki Karraxin nahkatakit, nahkahousut ja nahkaliivit valmistetaan Suomessa ja niillä on Avainlipputunnus.

Kauneve, Helsinki legginsit, neuletakit, tunikamekot Kauneve tuotemerkin taustalla vaikuttaa tekstiilisuunnittelija Tiina Taivainen. Keli Clothing, Vantaa pyöräilypaidat Keli Clothing valmistaa ympäristöystävällisiä, eettisesti tuotettuja, Suomessa tehtyjä tyylikkäitä urheiluvaatteita.

Kiks, Oulu hameet, housut, mekot, takit, topit KIKS tuotteet valmistetaan käsityönä valikoiduista kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista pyrkien monikäyttöisyyteen, mukavuuteen ja erottuvuuteen.