Iisa online

Mitä uutisia ?

Asuminen järven tai meren rannalla ei ole välttämätöntä, sillä surffarin autonkeula osoittaa aina sinne, missä on parhaat tuulet. Harrastamisen myötä luontoa ja säätä oppii havainnoimaan herkemmin.

Meripuistossa Junttila kiinnittää heti huomionsa kauempana lahdella "juokseviin jäniksiin" eli vaahtopäihin, joiden perusteella tuuleksi voi arvioida noin kahdeksan metriä sekunnissa. Yli 20 metrin tuuli on jo henkiinjäämistaistelua. Tuulen loppuminenkin voi olla ongelma, jos ollaan vesillä niin pienellä laudalla, joka ei kannattele itseään ilman tuulta, mies selvittää. Se vie lopulta aina voiton ihmisestä. Konkaripurjelautailijan perheestä lajikärpänen on puraissut kevyesti vain poikaa.

Vaimon kanssa harrastuksen viem√§st√§ ajasta joutuu aina v√§lill√§ keskustelemaan. Hannun mielest√§ nurmikonleikkuu voi odottaa seuraavaan p√§iv√§√§n, mutta hyv√§ tuuli ei ‚ÄĒ se voi kadota hetkess√§. Samoin oppii arvostamaan erilaisia s√§it√§. Surffareille hienoja p√§ivi√§ on enemm√§n kuin tavalliselle suomalaiselle. Juttu on julkaisu ensimm√§isen kerran Keskipohjanmaan Kepari-liitteess√§ 7.

Selv√§ Lis√§tietoja. Osa KPK Media mainosverkkoa. Luitko t√§m√§n? √Ą√§niuutiset Uutisissa mm. Poliisi takavarikoi huumeita Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Lue t√§√§lt√§ Mia Marttiini sai vakavia oireita m√∂kkinaapurin risujen poltosta. Uutiset Purjelautailu on elinik√§ist√§ oppimista ‚ÄĒ Ylivieskalaisen Hannu Junttilan mukaan laji kehitt√§√§ monipuolisesti sek√§ ihmisen mielt√§ ett√§ kehoa Hannu Junttila on harrastanut purjelautailua koko aikuis-ik√§ns√§.

Vesillä huolet unohtuvat, kun keskittyminen on täysin vaativassa lajissa ja olosuhteiden tarkkailussa. Hannu Junttilan mielestä Kokkolassa on erittäin hyvät puitteet purjelautailulle. Mynämäki 7 - 7 7 Kemijärvi 7 - 7 7 Harjavalta 6 - 7 7 Haapavesi 6 - 6 7 Virrat 6 - 6 - 6 Outokumpu 6 - 6 7 Kemiönsaari 6 - 6 6 Viitasaari 6 - 6 6 Siuntio 6. Juva 6. Kannus 5. Inkoo 5. Juuka 4. Isokyrö 4. Ruovesi 4. Karstula 3. Aura 3. Petäjävesi 3 - 3 - 3 Kuortane 3.

Rantasalmi 3. Posio 3. Rautalampi 3. Veteli 3. Virolahti 3. Toholampi 3. Lappajärvi 3. Konnevesi 2. Kärsämäki 2. Toivakka 2. Ypäjä 2. Koski tl 2. Puumala 2. Pomarkku 2. Pukkila 1. Juupajoki 1. Multia 1 - 1 - 1 Kyyjärvi 1 - 1 - 1 - 1 Hallitse allekirjoituksiasi Etkö ole saanut vahvistussähköpostia vai haluatko poistaa allekirjoituksesi? Hallitse allekirjoituksiasi. Jaa tämä adressi Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Avoimuus auttaa kohtalotovereita

Maksullinen mainonta Mainostamme tätä adressia ihmiselle. Lisätietoja… Mainostamme tätä adressia sivustomme vierailijoille. Voit kohdentaa mainonnan tietylle maantieteelliselle alueelle. Voit seurata kampanjan edistymistä ja tuloksia käyttämällä reaaliaikaista tilastosivuamme.

Saat kuitin ostoksestasi. Allekirjoita tämä adressi Allekirjoituslomake on piilotettu, koska tämä adressi on jo allekirjoitettu selaimesi kautta. Aikani seilattuani, saavuin satamaan! Viimeinkin olen päässyt aloittamaan työskentelyn omassa, valoisassa ja avarassa tilassa.

Tuntuu että ajatukset saavat nyt kasvaa aiempaa vapaammin; uuden idean saa toteuttaa jatkuvaa ajatuskulkua mukaillen paperille, kun työskentely ei enää vaadi etukäteen harkittua tilaa ja materiaalien haalimista kaapeista ja varastoista yhteen. Etsin sopivaa työhuonetta useita vuosia, nyt jo yli puoli vuotta hyvinkin aktiivisesti. Taiteilijoille, tai ylipäätään luovien alojen tekijöille, on näköjään äärimmäisen vähän työtiloja tarjolla. Tai vaikka tilaa jossain olisikin, sitä on vaikea saada omakseen.

Näidenkin tilojen vuokraamisessa painotetaan aina väliaikaisuutta. Yrittäjänä olen oppinut sietämään epätietoisuutta, mutta on silti painostavaa pyrkiä työskentelemään kauaskantoisesti ja hahmottamaan tulevia näyttelyitä vuosiksikin eteenpäin, jos oma työtila on jatkuvan muuttouhan alla.

Reilussa kuukaudessa olen ehtinyt saada useampia uusia teoksia ja teossarjoja valmiiksi! Osa niistä löytyy jo Gallerian puolelta. Tuntuu, että tekeminen ja uuden oppiminen tapahtuu nyt isoin harppauksin! Vuoden Taidekalenterit ovat myös rantautuneet Satamakadulle!

Kuin uutta Satama-ateljeeta enteillen, kannessa seilaa myrskyisellä merellä pieni laiva. Valonkantaja - teemaista kalenteria tehtiin tänä vuonna vain parinsadan kappaleen erä. Lähes tauotta; paperi ja muste tuntuvat taipuvan kaikkiin muotoihin ja sävyihin mitä uskallan toivoa, enkä malta olla vaatimatta niiltä aina vain lisää! Käytän teoksissani nykyään lähes yksinomaa grammaista Cansonin Montval - vesiväripaperia, joka on todella kestävää ja aivan ihanteellista monenlaiseen pintarakenteen työstämiseen.

Se kestää litrojen läträämisen vedellä ja kohtuullisesti pyyhkimistä ja hankaamista. Huomasin, että turmelen, tärvelen tai tuhrin lähes jokaisen teoksen keskimäärin kolme kertaa eri tekovaiheissa. Eli kun materiaali ei käyttäydy suunnitellusti tai silmän ja käden yhteistyö ei vain toimi saumattomasti… MUTTA yhtä monta kertaa löydän teoksen uudelleen.

Yksinäisyys vaivana

On vain täysin unohdettava mitä se oli. Nähtävä mitä se voisi olla. Etsien aavistuksia siitä, mitä se yrittää kertoa tai mitä se haluaa olla. Työskennellä etsien ja löytäen. Kadottaen sen taas.

Yritän siis olla maltillinen ja ajoittain jopa kiitollinen näistä virheistä, joiden ohessa on mahdollisuus saada kiinni jotain muuta kuin sen ensisijaisen tai toissijaisen olettamuksen ja saavuttaa aiemmin aivan ajattelematonta. Työskentelyäni on nyt mahdollista seurata nyt myös Instagramin kautta. Pyrin kuvien kautta avaamaan taiteen tekemisen vaiheita ja materiaaleja sekä tuomaan näkyväksi päivittäistä työtäni kuvataiteilijana ja yrittäjänä.

Thaimaalaiset Suomessa ‚Äď Thaimaan Suomalainen

Optimaaliset hakusanat ja kuvajulkaisut hakevat tosin vielä muotoaan ja vaativat opettelua, mutta pyrin olemaan aktiivinen ja tarjoamaan jotain erilaista ja kiinnostavaa sisältöä myös tämän uuden kanavan kautta.

Kotisivun galleriaan on päivitetty paljon uusia alkuvuonna valmistuneita teoksia, joista muutama on jo myytykin. Tampereen taidekeskus Mältinrannassa on tulossa keväämmällä näyttely, jossa ainakin osa näistä teoksista on nähtävillä!

Siitä vielä tarkempaa infoa tuonnempana! Action painting -maalaustekniikka tuntui sopivan erinomaisesti vastapainona yleensä pikkutarkoille viivoilleni. Nautin uudesta maalaustavasta ja -kulmasta suunnattomasti. Maalaamista siis koko kehon ja mielen vapaana liidellessä teoksen yllä, säveltäen ilmassa villejä muotoja, värin lopulta laskeutuessa kankaalle itselleen valitsemaansa kohtaan.